''EVİMİZİ DEĞERLERİMİZE AÇIYORUZ'' adlı eTwinning Projesi

Evimizi Değerlerimize Açıyoruz eTwinning projesi 2021 Şubat itibarıyla başlamıştır.

07.05.2021 541

"Evimizi Değerlerimize Açıyoruz" eTwinning projemiz Kadışehri Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkçe Öğretmeni Ali ÇAKMAZ ve Kadışehri ilçemizden farklı kademelerden 7 okul ve farklı branştan 8 öğretmenin katılımı ile yürütülmektedir. Projemiz, farklı etkinliklerin yapılmasında Web 2.0 araçları kullanılarak ilerleyecektir. Her hafta değişen etkinlikler ile öğretmenlerimiz, öğrencilere rehberlik ederek öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde sosyalleşmesine katkı sağlayarak değerlerin önemi vurgulanacaktır.  Projemize okulumuzdan 5 öğrencimiz katılmaktadır. Proje kapsamında görev alan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.